CSM Slatina, duel pe teren propriu cu Minaur Baia Mare

Echipa de handbal CSM Slatina va debuta, în faţa propriilor suporteri, cu Minaur Baia Mare. Ambele formaţii sunt în căutarea primelor puncte, prin urmare jocul se anunţă aprig disputat. Duelul se va disputa joi, 1 septembrie, de la ora 18.00, în sala LPS Slatina.

După meciul cu Gloria Buzău, echipa de handbal CSM Slatina susţine prima partidă în faţa propriilor suporteri, joi, 1 septembrie, cu începere de la ora 18.00. Minaur Baia Mare va fi adversara jucătoarelor pregătite de Victorina Bora, într-o partidă în care ambele formaţii sunt în căutarea primelor puncte din noul sezon.

Biletele au fost puse în vânzare încă de astăzi, 31 august, şi se vor mai vinde şi în ziua partidei, la sala LPS Slatina, cu începere de la ora 16.30. De asemenea, mai sunt disponibile şi abonamente.

Biletele se vor pune în vânzare la sala LPS, miercuri si joi, incepand cu ora 16:30. Prețul biletului este 10 lei. De asemenea, mai sunt 30 de abonamente disponibile, care se pot procura in această săptămână de la stadionul 1 Mai, in intervalul 9:00-15:00, sau de la sala LPS în zilele de miercuri si joi de la ora 16:30. Prețul unui abonament este de 200 lei. Vă așteptăm într-un număr cat mai mare la primul nostru meci de pe teren propriu din acest sezon”, transmit oficialii echipei de handbal.

Foto: Gloria Buzău