CSM Slatina, duel cu CSC Şelimbăr, pe Stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea

CSM Slatina întâlneşte, pentru a treia oară în acest sezon, o echipă care şi-a schimbat antrenorul înaintea meciului direct. CSC Şelimbăr este formaţia pe care gruparea pregătită de Daniel Oprescu o întâlneşte, sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 11.00, în deplasare, pe Stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea.

Echipa de fotbal CSM Slatina îşi continuă parcursul în Liga a II-a cu un joc, în deplasare, în compania celor de la CS Comunal Şelimbăr, formaţie ce îşi desfăşoară meciurile din organizare proprie pe Stadionul Municipal Râmnicu Vâlcea.

Şelimbăr l-a instalat pe banca tehnică, în această săptămână, pe Claudiu Niculescu. Aşadar, gruparea slătineană întâlneşte pentru a treia oară o echipă care-şi numeşte un nou antrenor principal înaintea jocului direct cu slătinenii.

CSM Slatina se află pe locul opt în clasamentul Ligii a II-a, cu 19 puncte puncte, în timp ce CS Comunal Şelimbăr ocupă poziţia a 12, cu 17 puncte adunate. Cele două formaţii s-au întâlnit, în vară, în cadrul unui meci de pregătire, încheiat la egalitate, scor 2-2.

 Meciul din cadrul etapei a XIV-a se dispută pe Stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea. Confruntarea va putea fi urmărită în direct, pe canalul de YouTube al grupării slătinene, AICI.