CSM Slatina, două meciuri în doar câteva zile. Duelul cu CSM Târgu Jiu este extrem de important pentru atingerea obiectivului

Echipa de handbal CSM Slatina va susţine, în doar câteva zile, două partide grele, însă de departe cea din campionat, cu CSM Târgu Jiu, de pe teren propriu, programată duminică, este cea mai importantă. Astfel, după jocul din Cupa României, cu CSM Bucureşti, programat joi, în deplasare, handbalistele pregătite de Adrian Chiruţ întâlnesc duminică, de la ora 11.00, pe teren propriu, CSM Târgu Jiu.

Echipa de handbal CSM Slatina întâlneşte joi, 7 martie, de la ora 17.00, în deplasare, în cadrul sferturilor de finală ale Cupei României „Râureni”, CSM Bucureşti, într-o partidă în care slătinencele au şanse extrem de mici de a se califica mai departe. Prin urmare, concentrarea echipei slătinene este în primul rând pe duelul din campionat, programat duminică, 12 martie, cu CSM Târgu Jiu, extrem de important în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

CSM Slatina se află pe locul 13 în clasamentul Ligii Naţionale cu nouă puncte acumulate, în timp ce CSM Târgu Jiu se află pe poziţia a zecea, cu 18 puncte adunate. Duelul se va disputa duminică, în sala LPS Slatina, cu începere de la ora 11.00.