CSM Slatina, deplasare dificilă la Miercurea Ciuc

CSM Slatina începe play-out-ul cu un joc dificil contra celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc, formaţie care spera să prindă play-off-ul, dar care a încheiat sezonul regular la un punct în spatele slătinenilor, cele două formaţii fiind despărţite şi în clasamentului play-out-ului tot de un punct. Meciul se va disputa sâmbătă, 18 martie, de la ora 11.00, şi va fi transmis pe canalul de YouTube al grupării slătinene.

Echipa de fotbal CSM Slatina începe play-out-ul Ligii a II-a cu o deplasare lungă şi dificilă, pe terenul celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc. Gruparea pregătită de Daniel Oprescu se află pe locul secund în clasamentul play-out-ului, cu 27 de puncte, în timp ce echipa din Miercurea Ciuc ocupă locul al treilea, cu 26 de puncte. Prin urmare, un rezultat pozitiv ar fi extrem de important pentru slătineni, care şi-ar menţine locul al doilea. În sezonul regulat, CSM Slatina s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-0.

Şapte echipe se află în grupa play-outului. Se va juca fiecare cu fiecare, un singur meci, în total şase partidă, urmând ca la final primele patru clasate să se salveze direct, în timp ce ocupanta locului al cincilea să susţină un baraj de menţinere/retrogradare contra ocupantei locului al cincilea din grupa B a play-outului, care se va disputa în dublă manşă.

Ultimele două clasate din fiecare grupă vor retrograda direct.

Meciul de la Miercurea Ciuc se va disputa sâmbătă, 18 martie, cu începere de la ora 11.00, şi va fi transmis în direct pe canalul de YouTube al grupării slătinene.

Grupa A play-out

Etapa I

Metaloglobus București – stă

Minaur Baia Mare – Politehnica Timișoara

FK Miercurea Ciuc – CSM Slatina

Unirea Slobozia – CS Comunal Șelimbăr