CSM Slatina a pierdut la limită jocul de pregătire cu FC Argeş

Echipa de fotbal CSM Slatina Slatina a susţinut astăzi, pe teren propriu, un joc amical cu FC Argeş, echipă care de asemenea nu a avut meci oficial în prima etapă a play-out-ului. Slătinenii au pierdut la limită, scor 0-1, după un gol încasat în minutul 70.

CSM Slatina şi FC Argeş, echipe neprogramate în prima rundă a play-out-ului, s-au întâlnit într-o partidă amicală disputată pe Stadionul 1 Mai. Jocul a fost unul plăcut, cu ocazii de ambele părţi, oaspeţii reuşind să înscrie spre final de joc, prin Angelov.

CSM Slatina va debuta în play-out, pe 6 aprilie, pe teren propriu, cu CS Tunari, formaţie care astăzi, a pierdut cu Chindia Târgovişte, în prima etapă a play-out-ului, iar şansele lor de salvare s-au redus simţitor.

Cu 25 de puncte acumulate în sezonul regulat, CSM Slatina n-ar trebui să aibă emoţii în privinţa menţinerii. De altfel, slătinenii pot rezolva ecuaţia menţinerii în Liga a II-a încă din primul joc, când va evolua contra celor de la CS Tunari, formaţie care are 16 puncte acumulate, dar şi un meci în plus. Partida se va disputa sâmbătă, 6 aprilie, pe Stadionul 1 Mai, cu începere de la ora 11.00.