CSM Slatina a pierdut amicalul cu echipa din Liga I, FCU Craiova 1948. „Un antrenament fizic bun, suntem în plin cantonament, iar deznodământul era oarecum previzibil”

Aflată în cantonament pe plan local, cu un program de pregătire intens, cu două antrenamente pe zi, echipa de fotbal CSM Slatina a susţinut, în această dimineaţă, în deplasare, un meci de pregătire cu formaţia din Liga I, FCU Craiova 1948, care peste o săptămână va începe confruntările oficiale. Gruparea slătineană a pierdut scor 5-0 (1-0 la pauză), la capătul unei partide în care tehnicianul Daniel Oprescu a folosit toţi cei 29 de jucători aflaţi în lot.

Condusă la pauză cu 1-0, echipa de fotbal CSM Slatina a pierdut la scor, 5-0, jocul de pregătire cu formaţia din Liga I, FCU Craiova 1948, două dintre goluri fiind încasate din lovituri de la unsprezece metri.  A fost primul amical al verii pentru gruparea slătineană, aflată în plină pregătire centralizată, pentru noul sezon al Ligii a II-a, care va începe pe data de 6 august.

Un antrenament fizic bun pentru noi, asta a şi fost intenţia. Era oarecum previzibil deznodământul dintre cele două echipe, ţinând cont că noi suntem în plin cantonament, şi se ştie că nu sunt adeptul jocurilor de pregătire în plin cantonament, dar una peste alta a fost un joc bun, având în edere momentul în care ne aflăm.

A fost o primă repriză bunicică, în care am avut trei ocazii mari, dintre care două singur cu portarul, puteam termina la egalitate prima repriză, şi o repriză a doua mult mai slabă, cu foarte mulţi jucători nou-veniţi, lipsa omogenităţii şi oboseala şi-au pus amprenta, dar trebuie să recunoaştem şi diferenţa de valoare. Un deznodământ previzibil, ţinând cont de perioada în care ne aflăm, în care se află adversarii, şi diferenţa de valoare.

Au jucat toţi cei 29 de jucători care au făcut deplasarea, era normal, suntem în cantonament şi a fost primul joc de pregătire. Totdeauna pot apărea modificări în lot, dacă apar jucători care sunt peste ceea ce avem din punct de vedere valoric, dar care să se încadreze şi în fondul nostru salarial”, a declarat antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, despre primul amical al verii, disputat în compania formaţiei din Liga I, FCU Craiova 1948.


  • Foto CSM Slatina a pierdut amicalul cu echipa din Liga I, FCU Craiova 1948. „Un antrenament fizic bun, suntem în plin cantonament, iar deznodământul era oarecum previzibil”


Echipa de fotbal CSM Slatina mai are o săptămână de pregătire în regim de cantonament, cu două antrenamente pe zi, după care vor urma mai multe jocuri amicale. Pe 12 iulie,CSM Slatina va susţine un amical cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.