CSM Slatina a încheiat la egalitate, scor 0-0, jocul de pregătire din deplasare cu Progresul Spartac

Echipa de fotbal CSM Slatina a continuat sâmbătă meciurile de pregătire, de data aceasta cu un joc în compania celor de la Progresul Spartac, ultimele trei partide, dinaintea reluării meciurilor oficiale, fiind programate cu adversare din Liga a II-a. Amicalul, disputat pe terenul celor de la Progresul Spartac, s-a închieat la egalitate, scor 0-0, la capătul unui joc în care antrenorul Daniel Oprescu a schimbat din nou distribuţia din teren, însă de data aceasta din minutul 60.

 

Echipa de fotbal CSM Slatina a întâlnit, în cea de-a cincea partidă de pregătire din această iarnă, în deplasare, formaţia din Liga a II-a, Progresul Spartac, pe care a întâlnit-o deja în sezonul regulat, într-o partidă care s-a încheiat la egalitate.

Jocul de pregătire, disputat astăzi, contra formaţiei bucureşte s-a încheiat cu o remiză albă, scor 0-0, la capătul unei întâlniri în care tehnicianul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a folosit din nou toţi jucătorii, însă cei care au intrat în prima repriză au evoluat 60 de minute, şi în 45, ca în partidele precedente.

Pe lângă jocul de astăzi, cu Progresul Spartac, slătinenii mai au două meciuri de pregătire tot în compania unor formaţii de Liga a II-a, cu Steaua Bucureşti şi CS Comunal Şelimbăr, partide în urma cărora tehnicianul Daniel Oprescu se va edifica asupra unsprezecelui de start pentru confruntarea cu Oţelul Galaţi, de pe data de 25 februarie.

Ne-am îndeplinit obiectivele pentru acest joc. Este devreme să vorbim despre primul unsprezece, modificări în lot pot apărea tot timpul, în funcţie de comportamentul lor în pregătire şi în meciuri. Aceste partide, cu echipe din Liga a II-a, ne vor permite să cristalizăm un prim unsprezece...Este clar că nu am urmărit rezultatul, atât timp cât în minutul 60 am schimbat întreaga echipă”, a precizat Oprescu, cu privire la jocul disputat cu Progresul Spartac.

Singurii jucători din lot care nu au evoluat în jocul cu Progresul Spartac sunt portarii Simion Velcu şi Cătălin Preduţ, dar şi nou-venitul Adrian Niţă, căpitanul de echipă Cătălin Doman, şi Hagiu, care au avut program separat de pregătire, la Slatina.

Miercuri, 15 februarie, CSM Slatina va întâlni, în deplasare, CSA Steaua, iar în ultimul joc de pregătire, programat sâmbătă, 18 februarie, va întâlni, pe teren propriu, CSC Şelimbăr.

CSM Slatina (primele 60 de minute): Ionuţ Pop, Mitran, Gherghe, Sălcianu, Pisăru, Anghelina, Dorin Toma, George Leaţă, Ciocâlteu, Constantin Radu, Mykhaylo Plokhotnyuk.

CSM Slatina (ultimele 30 de minute): Silveanu, Abel Stan, Smirnov, Manea, Alexandru Dinu, Şerban, Traşcu, David Oprescu, Luis Niţu, Cristinel Dinu, Palade.