Criminalii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner au fost identificați. Sunt trei bărbați din judeţul Dolj

La mai bine de 10 zile de la uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner în vila sa din Sibiu, criminalii au fost identificați. Este vorba de trei bărbați din județul Dolj. 


Procurorii sibieni au reușit identificarea autorilor crimei din Sibiu, cel mai probabil și cu ajutorul martorului-cheie, care i-ar fi găzduit pe doi dintre ei.

Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu, a declarat, joi dimineața, că s-a reușit identificarea celor trei autori ai crimei de pe str. Moldoveanu, din Sibiu. Este vorba despre trei bărbați din județul Dolj, arată observatornews.ro.

Până în prezent niciunul dintre ei nu a fost reținut și este posibil ca ei să fi părăsit țara. S-a făcut percheziție în Dumbrăvișa, jud. Timiș, miercuri seara și în cursul nopții de miercuri spre joi, la domiciliul unui bărbat, adus de la Timișoara pentru a fi audiat la Sibiu. Acesta se află acum în custodia poliției.

Acesta este suspectat că a ajutat autorii cu găzduire și transport. Trei bărbați au intrat în noaptea de 5 spre 6 noiembrie în casa omului de afaceri din Sibiu. Atacatorii, cu cagule pe fețe, l-au legat și l-au bătut și i-au amenințat cu pistolul fiica, apoi au fugit cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

Adrian Kreiner a murit în 7 noiembrie, la spital, din cauza rănilor suferite.

Se pare că, înainte de atac, agresorii ar fi stat ascunși mai multe zile într-o casă nelocuită, aflată vis-a-vis de cea în care locuia omul de afaceri, timp în care au studiat obiceiurile familiei, arată antena3.ro

Suspecții ar fi intrat în locuința milionarului prin garaj, după ce au traversat strada pe jos din casa nelocuită, au declarat anchetatorii după analiza imaginilor filmate de camerele de supraveghere din zonă.  

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru Antena 3 CNN că agresorii i-ar fi acoperit fața Adrian Kreiner cu o pernă și i-ar fi legat mâinile. Ulterior, milionarul ar fi fost bătut cu cruzime și, în cele din urmă, asfixiat cu un covor. Fără aer, victima a intrat în stop cardiorespirator. 

De fapt, pe certificatul de deces al omului de afaceri, legiștii au scris că asfixia a fost cauza morții.