Crimă la azil. Doi bărbaţi au fost înjunghiaţi, unul a murit la spital

Un bătrân de 79 de ani, dintr-un azil din Călăraşi, este acuzat după ce şi-a înjunghiat doi colegi. Unul dintre bărbaţi a murit câteva ore mai târziu la spital.


Directoarea instituţiei spune că nu au mai avut astfel de incidente, însă între cei trei pensionari existau tensiuni. Bărbatul de 79 de ani a fost reţinut pentru omor calificat şi tentativă la omor calificat.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași, au reținut un bărbat, în vârstă de 79 de ani, pentru omor calificat și tentativă la omor calificat, arată observatornews.ro.

„La data de 21 septembrie, în jurul orei 04.55, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au fost sesizați, prin 112, de asistenta unui cămin de persoane vârstnice, din municipiul Călărași, cu privire la faptul că un rezident a agresat două persoane. În fapt, pe fondul unui conflict, un bărbat, de 79 de ani, a agresat doi rezidenți, în vârstă de 80 și 60 de ani, cu un obiect contondent. Persoanele în cauză au fost trasportate la spital, bărbatul de 80 de ani decedând ulterior. Cel în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă”, a precizat IPJ Călăraşi.