Copil de un an şi patru luni, căzut de la etajul 2, în mall-ul unde era cu mama sa

Un copil de un an şi patru luni este în stare gravă, după ce a căzut, sâmbătă seară, de la etajul 2 al mall-ului aflat pe Calea Aurel Vlaicu din Arad. Pacientul a fost transferat la Timişoara, fiind preluat de medicii Secţiei Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă “Pius Brânzeu”.

”În seara zilei de 30 iulie a.c., în jurul orei 20.30 poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad au fost sesizaţi prin apel S.N.U.A.U 112, cu privire la faptul că într-un centru comercial, din municipiul Arad, o persoană ar fi căzut de la etajul 2. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii şi un echipaj SMURD, care au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un minor de 1 un an şi aproximativ 4 luni, care ar fi căzut de la etajul 2 din interiorul centrului comercial, unde se afla împreună cu mama sa”, a transmis, duminică dimineaţă, IPJ Arad.


Susa citată a precizat că pacientul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

”În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului”, a mai transmis sursa citată.

Potrivit www.aradon.ro, un copil de doi ani a căzut sâmbătă de la etajul al doilea al mall-ului de pe Calea Aurel Vlaicu din Arad.

Copilul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, iar medicii au decis că se impune transferul.

Pacientul a fost trimis la Timişoara, fiind preluat de medicii Secţiei Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă “Pius Brânzeu”.

Verificările privind producerea incidentului a fost preluate de către Poliţie, potrivit news.ro.