CJP Olt a alocat primele bilete de tratament din acest an

S-au alocat primele bilete de tratament, din 2024, pensionarilor din judeţul Olt. Cele 41 de bilete sunt în staţiunile Amara, Bala, Covasna, Olăneşti, Pucioasa şi Buziaş. Data de plecare în staţiune este 19-20 februarie.

 

Casa Judeteana de Pensii Olt a început distribuirea biletelor de tratament din prima serie din anul 2024, cu data de prezentare in staţiune în perioada 19 – 20.02.2024.

Biletele de tratament repartizate în aceasta serie sunt in bazele de tratament din unitățile hoteliere ale Sociatatii Comerciale de tratament balnear si recuperare a capacitatii de munca - S.C. TBRCM S.A .  Perioada de tratament este de 16 zile calendaristice.

Pentru prima serie din acest an sunt repartizate un numar de 41 de bilete la statiunile: Amara, Bala, Covasna, Olanesti, Pucioasa, Buzias.

„Aceste bilete se vor distribui prin solicitare directa personelor care se prezinta la sediul institutiei noastre si care doresc sa plece in perioada imediat urmatoare. Biletele de tratament se pot ridica pana joi, 15.02.2024.

Persoanele interesate vor prezenta cererea, actul de identitate in original, cuponul lunii ianuarie 2024 si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie”, transmite Casa de Pensii Olt.

Pentru acest an au fost înregistrate până în prezent aproximativ un număr de 800 cereri de acordare a  biletelor de tratament.