Ce fel de platformă este Loyalfans și de ce ar trebui să începi s-o folosești chiar acum?

Loyalfans este o nouă platformă socială a cărei popularitate crește de la o zi la alta. 


În principiu, Loyalfans este o platformă cu un concept foarte asemănător cu Onlyfans. Până de curând Onlyfans era platforma preferată pentru creatorii de conținut destinat publicului matur, dar, mai nou, din cauza unor schimbări apărute la nivelul politicii sale de confidențialitate, rețeaua a început să-și piardă din popularitate și chiar să fie criticată public.

Cu Loyalfans pe de altă parte, lucrurile sunt la fel ca în prima zi de la lansare. Loyalfans se adresează tuturor creatorilor de conținut, indiferent de materialele pe care le creează aceștia și oferă garanția utilizatorilor săi că lucrurile pe care le postează rămân pe conturile lor atâta timp cât există acestea.

Din acest motiv, mai nou, o mulțime de creatori de conținut care depindeau de platforma Onlyfans s-au trezit cu conturile blocate și munca lor de luni sau poate chiar ani de zile dusă pe apa sâmbetei. De aceea, o bună parte dintre ei au migrat deja către Loyalfans și cu siguranță mulți o vor face și de acum înainte. Așa că dacă îți surâdea ideea de a folosi o platformă care să-ți permită să vinzi abonamente fanilor tăi, atunci ar fi bine să alegi din start Loyalfans ca să nu ai niciun fel de limite.

Concret, cum poți câștiga bani folosind Loyalfans?

Dacă până acum când spuneai platforme sociale te gândeai automat doar la Facebook și Instagram, atunci s-ar putea să ți se pară ceva nou și inedit conceptul pe care se bazează Loyalfans. Dar odată ce ai accesat website-ul loyalfans.com, ai completat un formular, te-ai înscris pe platformă și ai început să creezi, lucrurile se simplifică.

Dacă folosești Loyalfans poți câștiga bani în primul rând din abonamentele pe care le pui la dispoziția fanilor tăi, dar și din conținut exclusivist pentru care poți percepe un tarif special, pentru mesaje private și chiar și pentru convorbiri video.

Înscrierea este simplă, dar adevărata dificultate constă în crearea materialelor pe care le urmează să le postezi.

Trebuie mai întâi să te gândești ce le-ar plăcea să vadă fanilor tăi de la tine și să te gândești prin ce metode să ajungi la ei ca să-i convingi să plătească pentru ceea ce le oferi.

Gândește-te în primul rând la faptul că în ziua de azi, o mulțime de informații, materiale vizuale și multe multe alte elemente care ne interesează în viața de zi cu sunt disponibile pe internet în mod gratuit. Aproape tot ce vrei să afli o poți face fără pic de efort, accesând un motor de căutare și efectuând câteva interogări care să te aducă mai aproape de ceea ce îți dorești să vezi. De aceea, singurul lucru pe care îl poți oferi publicului tău și este cu adevărat diferit, unic, original, este propria persoană. Fie că este vorba de mintea ta sau de trupul tău, ceea ce ai tu nu mai are nimeni și ar fi bine să te folosești la maxim de toate atuurile de care dispui.

Află ce place fanilor tăi postând pe conturile tale de pe Instagram, Facebook, sau celelalte platforme sociale pe care le folosești. Observă care sunt postările care primesc reacții pozitive și apoi încearcă să creezi aceleași lucruri și pentru contul tău de Loyalfans, doar că punând mai multă pasiune și dezvăluind mai multe detalii.

Poți compara activitatea ta de aceste rețele sociale cu un advertorial. Cele mai bune advertoriale scrise vreodată sunt pline de informații prețioase, pe care le poți obține doar vizualizând materialul - așa cum este și cazul conținutului de pe platforme precum Instagram sau Facebook. Dar întotdeauna într-un advertoial bun, un articol menit să rezolve o anumită problemă, cea mai bună soluție va fi contra cost - așa cum este și conținutul de pe platforma Loyalfans.

În concluzie, pe toate rețelele sociale pe care le folosești trebuie să postezi materiale care să-ți aducă fanii mai aproape, dar doar pe Loyalfans ar fi bine să le arăți ceea ce vrea de fapt să afle toată lumea.