Cătălin Doman, după meciul cu Poli Iaşi: „Evoluţiile noastre ne fac să ne gândim la play-off”

Decisiv în meciul cu Poli Iaşi, căpitanul de echipă al grupării CSM Slatina, Cătălin Doman, a declarat, la finalul partidei câştigate cu 1-0, că evoluţiile bune sunt o consecinţă a muncii depuse. Nou-promovată, CSM Slatina este una dintre surprizele Ligii a II-a, reuşind rezultate foarte bune, împotriva unor formaţii puternice, care luptă la promovare.

Căpitanul de echipă al grupării CSM Slatina, Cătălin Doman, autor al golului de trei puncte cu Poli Iaşi, a declarat, la microfonul Digi Sport, că echipa a demonstrat că se poate bate de la egal la egal cu orice adversar. Decarul grupării slătinene a precizat că evoluţiile sale sunt o consecinţă a pregătirii serioase.

Avem un început bun de campionat, cred că nu se aştepta nimeni la acest început de sezon, suntem fericiţi pentru lucrurile pe care reuşim să le facem în teren. Astăzi, am avut o partidă de un nivel foarte bun, zic eu, nu le-am dat nicio şansă adversarilor, nu-mi amintesc să fi avut vreo ocazie clară de gol. Noi, pe lângă golul marcat am mai avut câteva situaţii pe care le puteam fructifica, dar e mulţumitor pentru noi faptul că am luat cele trei puncte şi vrem să mergem pe această linie.

Fotbalul este marea mea pasiune şi am fost perseverent, mă pregătesc foarte bine, sunt motivat şi evoluţiile mele sunt consecinţe ale acestor lucruri”, a declarat Cătălin Doman, cel mai experimentat jucător din lotul grupării slătinene.

Purtătorul banderolei de căpitan al grupării slătinene consideră actualul sezon al Ligii a II-a extrem de echilibrat şi este de părere că lupta, atât pentru promovare, cât şi retrogradare, se va da până în ultimul moment.

Va fi o luptă foarte strânsă şi la play-off, la promovare, dar şi în play-out, la retrogradare, cred că până în ultima clipă, pentru că valorile sunt foarte apropiate. Sunt multe pretendente la play-off şi cred că va fi o luptă foarte strânsă.

Dacă reuşim să ne menţinem acelaşi ritm, realist vorbind nu ne gândeam la începutul sezonului că vom face face parte din primele şase echipe, dar acum de ce nu? Evoluţiile noastre ne fac să ne gândim la play-off”, a mai spus Doman.

Cu 18 puncte acumulate, CSM Slatina este pe locul şase în clasamentul provizoriu. Runda viitoare, gruparea slătineană va întâlni o altă formaţie titrată, Dinamo Bucureşti, al cărei obiectiv este play-off-ul, şi care, după un început slab, pare să-şi fi regăsit cadenţa.

Ne aşteaptă meciul cu Dinamo, sper să fim motivaţi, să abordăm jocul cu aceeaşi încredere cu care am abordat meciurile de până acum. Suntem în acelaşi eşalon şi noi şi Dinamo, iar valorile sunt apropiate, în fotbal e posibil orice şi am demonstrat că putem să ne batem de la egal la egal cu orice echipă. Mergem să scoatem un rezultat bun.

Noi vrem să luăm puncte împotriva oricărui adversar, dar vă daţi seama că în meciurile cu adversari cu nume cred că motivaţia e puţin mai mare. Nu te întâlneşti de multe ori în carieră, sau poate unii dintre colegii mei nu s-au întâlnit cu Steaua, Dinamo, iar atunci motivaţia este foarte mare”, a mai declarat căpitanul slătinenilor, Cătălin Doman, după victoria cu Poli Iaşi.