Camere climatice NUVE pentru testare se găsesc doar la Precisa

În orice ramură a industriei este nevoie de performanță, dar mai înainte de asta este nevoie și de testarea anumitor produse pentru a vedea cum reacționează la expunere în medii diferite. 


Cercetarea acestor prototipuri este posibilă doar în laboratoare special organizate, într-un mediu steril care beneficiază și de aportul specialiștilor în domeniu, dar și de aparatura necesară pentru cercetare și experimente. 

Desigur, printre cei mai buni furnizori în acest domeniu se numără și firma Precisa, cu o bogată tradiție în livrarea de aparatură de laborator de calitate. 

Fără aparatură de laborator nu se pot testa o gamă largă de produse 

Indiferent de produsul care va urma să fie scos pe piața de consum, într-o primă fază acesta este testat în laborator, în condiții speciale, pentru a vedea cum se comportă la anumite acțiuni ale mediului înconjurător. 

De aceea orice producător care se respectă și dorește să obțină un produs finit de calitate va apela la Precisa, cu pagina oficială precisa.ro. Pe site-ul firmei poate fi comandată aparatura de laborator de înaltă precizie, consumabile de laborator, sticlărie, ustensile, instrumentar precum și aparatură pentru testarea materialelor de construcții. 

Oricine își dorește performanță într-un domeniu de activitate poate achiziționa de aici în deplină siguranță tot ce are nevoie pentru cercetare și nu numai. 

Camerele climatice, indispensabile pentru mai multe ramuri și industrii 

O atenție deosebită este acordată camerelor climatice, mai precis acelor dispozitive ermetic închise cu ajutorul cărora sunt simulate condițiile reale ale mediului înconjurător. 

Mai exact, în interiorul lor se pot seta nivele diferite de temperatură, de umiditate și de asemenea, se pot simula ciclurile de zi și noapte. Ele au mai multe domenii de întrebuințare dar dacă se dorește precizie și calitate, doar cu camere climatice NUVE se pot obține rezultatele scontate. 

Ce este o cameră climatică și cum poate fi folosită 

O cameră climatică este un dispozitiv ermetic închis cu ajutorul căruia sunt testate anumite produse, pentru a le urmări reacția și cum se comportă la factorii de mediu induși. 

Astfel, o cameră climatică de tip Nuve poate fi folosită în industria electrică și electronică, în industria chimică, pentru testarea plasticului sau a textilelor, în industria alimentară și farmaceutică. 

De asemenea, ea poate fi folosită și în testarea anumitor piese din industria auto, precum și în creșterea plantelor sau aclimatizarea și germinarea semințelor. Practic, majoritatea industriilor pot beneficia de achiziționarea acestor camere climatice, cu beneficii ulterioare remarcabile. 

Ce caracteristici tehnice prezintă o cameră climatică 

O capacitate de 155 litri este o caracteristică destul de importantă a unei camere climatice precum și un domeniu de temperatură cuprins între minus 10 și plus 60 de grade Celsius. 

Pentru siguranța materialelor testate prezintă două uși din care una cu sistem automat de blocare și cea de a doua necesară pentru vizualizare. Interiorul este încăpător, se pot adăuga și rafturi suplimentare la nevoie. 

Camera climatică este controlată cu ajutorul unui controler digital programabil cu afișaj. Astfel, se poate ști în orice moment în ce fază de testare se află produsul respectiv. 

Sistemul automat de diagnosticare alarmează utilizatorul în cazul unor probleme sau defecțiuni. 

Mai multe detalii despre camerele climatice găsiți pe site-ul oficial. 

Contact: office@precisa.ro