Bursa Locurilor de Muncă: 36 de angajatori au anunţat locuri de muncă vacante în Olt

Pregătirile pentru organizarea Bursei Generale a Locurilor de Muncă din data de 17 mai sunt în toi. AJOFM Olt a contactat peste 100 de agenţi economici, iar până în acest moment 36 şi-au anunţat participarea cu 381 de locuri de muncă vacante. Dintre acestea, doar 21 de locuri de muncă sunt pentru persoanele cu studii superioare.

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează, la nivel naţional, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, în data de 17 mai 2024. În judeţul Olt evenimentul se va desfăşura începând cu ora 9. 00 în:

 -          Slatina – Casa de Cultura a Sindicatelor


-          Caracal – sediul Agentiei Locale Caracal


Evenimentul se adresează persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.

 Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă.

 Până la această dată au fost contactaţi 110 agenţi economici, din care  36 au confirmat participarea, cu un număr de 381 locuri de muncă vacante,din care 21 sunt pentru persoanele cu studii superioare, principalele meserii fiind : inginer,  specialist in domeniul calitatii, electrician, gestionar depozit, mecanic auto, operator masini, operator introducere date, casier, lucrator comercial, confectioner, ambalator manual si  muncitori necalificaţi”, transmite Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt.

Procesul de înregistrare al agentilor economici nu s-a incheiat, acestia având înca posibilitatea să îşi anunte participarea la eveniment.

Participarea la acest eveniment este gratuită atât pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, cât și pentru angajatori.