Băut bine şi fără permis, un tânăr prins în trafic, pe strada Antonius Caracalla, a fost reţinut 24 de ore (Video)

Un tânăr, de 21 de ani, din comuna Mărunţei, judeţul Olt, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Antonius Caracalla, din municipiul Caracal,  având o concentrație alcoolică de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, din cerectări a reişeit că nu deţine permis de conducere. El a fost reţinut.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Caracal, au depistat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Mărunței, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe strada Antonius Caracalla, din municipiul Caracal,  având o concentrație alcoolică de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere.

Tânărul a fost condus la Spitalul Municipiului Caracal pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiști au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În continuarea cercetărilor, în data de 4 august a.c., sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, s-a dispus reținerea tânărului, în vârstă de 21 de ani, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinerea şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Olt”, transmite IPJ Olt.