Bărbat din Argeş, în arest preventiv pentru mai multe furturi comise pe raza oraşului Balş

Un bărbat, din Argeş, a fost arestat preventiv pentru mai multe furturi comise pe raza oraşului Balş. Acesta a jefuit în urmă cu mai bine de o lună şi o femeie care se afla în policlinica din oraş, pentru investigaţii medicale.

             

Polițiștii Poliției Orașului Balș din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut, pe data de 9 mai, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de furt calificat.

 În fapt, la data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 12:00, polițiștii, din cadrul Poliției Orașului Balș, au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 57 de ani, din orașul Balș, județul Olt, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în policlinica din localitate, persoane necunoscute i-ar fi sustras telefonul mobil.

 Polițiști au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt, identificarea autorului și dispunerea de măsuri legale.

 „La data de 9 mai , în continuarea activităților investigativ-operative, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Balș - Compartimentul de Investigații Criminale, au identificat un bărbat de 49 de ani,  din județul Argeș, bănuit de furt.

 În continuarea cercetărilor, s-a mai stabilit faptul că bărbatul ar mai fi săvârșit alte două infracțiuni de furt calificat, în orașul Balș, în perioada 4 aprilie – 4 mai”, transmite IPJ Olt.

În urma probatoriului administrat, la data de 9 mai, polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut, pentru 24 de ore, bărbatul bănuit de cele trei infracțiuni de furt calificat, prejudiciul fiind recuperat parțial. Bărbatul, de 49 de ani, a fost prezentat Judecătoriei Balș, iar, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, față de acesta, a fost emis mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, fiind continuate cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Olt.