Au fost semnate contractele de finanţare pentru reabilitarea Căminului pentru bătrâni Slatina şi sediului Centrului Militar Judeţean Olt. Banii vin prin PNRR

Contractele de finanţare pentru reabilitarea Centrului de îngrijiri pentru Persoane Adulte Slatina şi sediului Centrului Militar Judeţean Olt, depuse de Consiliul Judeţean, au fost semnate de ministrul dezvoltării, Cseke Attila.

Potrivit Ministerului Dezvoltării, proiectele sunt finanțate prin componenta C5 - Valul Renovării din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Proiectul „Reabilitare termică pentru creșterea eficienței energetice la clădirea Complexului de Servicii Persoane Adulte Slatina” are o valoare de 10.257.144,47 lei, în timp ce finanţarea pentru „Reabilitare termică pentru creșterea eficienței energetice la clădirea sediului Centrului Militar Județean Olt” se ridică la 603.4442,57

Tot în această săptămână, a fost semnat şi contractul de finanţare pentru Proiectul „Reabilitare termică pentru creșterea eficienței energetice la Spitalul Județean de Urgență Slatina - Pavilion Medicală” în valoare de 7.264.723,75 lei.  Şi acest proiect este depus tot de Consiliul Judeţean Olt.