Altex a deschis un magazin în orașul Balș. Ce oferte sunt

Altex România își continuă planurile de dezvoltare și extinde rețeaua sa națională de locații fizice prin inaugurarea primului magazin Altex din orașul Balș, județul Olt. 


Noul magazin şi-a deschis porțile pentru public începând de astăzi și devine, astfel, cel mai mare centru de tehnologie din Balș, oferind o gamă variată de produse electro-IT și categorii completare, pe o suprafață comercială de peste 1.500 mp. 

În perioada 21 septembrie - 27 septembrie, clienții vor avea ocazia să beneficieze de oferte speciale la numeroase produse în cadrul Altex Balș. 

Extinderea rețelei de magazine Altex reprezintă o componentă esențială a strategiei de dezvoltare, care vizează accesul rapid și convenabil la o varietate extinsă de produse, la cel mai atractiv raport calitate-preț. Totodată, retailerul electro-IT furnizează servicii de calitate, cum ar fi politica 2x diferența, livrarea în doi oameni sau transportul gratuit pentru comenzile online.

„Suntem mândri să contribuim la progresul orașului Balș prin inaugurarea primului magazin Altex din oraș. Ca de obicei, scopul nostru este să facilităm viața comunității locale prin intermediul tehnologiei de ultimă generație la cel mai mic preț. Așteptăm un număr cât mai mare de persoane din comunitatea Balș la inaugurare, cu surprize și oferte pe măsură”,  a menționat Edvin Abdulachim, director comercial Altex. 

Magazinul situat pe Strada Nicolae Bălcescu, nr 192, Balș, județul Olt dispune de un stoc variat de produse și este echipat cu tehnologie inovatoare. Altex continuă să își urmeze strategia de dezvoltare a energiei verzi și reducerea amprentei de carbon și pregătește implementarea unui sistem cu panouri fotovoltaice pe clădirea magazinului. Pentru a sprijini utilizatorii de mașini electrice, în parcarea magazinului va fi disponibilă o stație de încărcare.

Oferte în ziua deschiderii

În ziua deschiderii, noul magazin Altex din Balș va funcționa de la 8:00 la 21:00. Programul obișnuit din timpul săpămânii este de la 9:00 la 21:00, iar sâmbătă, magazinul funcționează între orele 9:00 și 20:00, în timp ce duminică, între orele 9:00 și 18:00. 

Toți cei care vor vizita magazinul în ziua deschiderii vor fi întâmpinați cu o mulțime de surprize, precum caricaturi, modelare baloare și face-painting. Atmosfera va fi întreținută de un DJ, iar momentele artistice vor fi oferite de un ansamblu folcloric.

Special pentru acest eveniment, Credex oferă 50% reducere la dobânda standard la creditul pe loc în magazin și până la 36 de rate fără dobândă prin cardurile de credit ale băncilor partenere. Campania este supusă unor termene și condiții și este valabilă în perioada 21 septembrie – 27 septembrie pentru achiziția de bunuri, exclusiv din magazinul Altex Balș.