Alexandru Pelici, după meciul cu CSM Slatina: „Îmi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru că au crezut în şansa lor”

CSM Slatina a pierdut la limită, scor 0-1, meciul de pe teren propriu cu CS Mioveni, la capătul unei partide în care şansa a fost de partea oaspeţilor, având în vedere faptul că în minutul 90, slătinenii au avut o ocazie imensă de a egala, prin Vasile Gheorghe. Antrenorul formaţiei argeşene, Alexandru Pelici, se aştepta la un meci dificil la Slatina şi a ţinut să-şi felicite jucătorii pentru atitudinea arătată.

CS Mioveni a câştigat cu un gol marcat în minutul 81, duelul de pe Stadionul „1 Mai”, printr-un şut de la aproximativ 20 de metri, marcat de Rădescu. CSM Slatina a avut o ocazie mare de a egala, în minutul 90, însă portarul echipei argeşene a avut un reflex senzaţional la şutul lui Vasile Gheorghe, din interiorul careului. Echipa argeşeană îţi continuă astfel cursa spre intrarea în play-off, în timp ce slătinenii au mare nevoie să adune puncte pentru atingerea obiectivului, menţinerea în Liga a II-a. 

Un joc în care tensiunea acestei partide s-a întins pe parcursul a doua zile. Ştiam că ne aşteaptă un meci foarte dificil, împotriva unei echipe care a avut rezultate bune în pregătire, a reuşit să câştige împotriva a doua echipe bune care se bat la promovare, Craiova şi Viitorul Pandurii. Îmi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru că au crezut până la capăt în şansa lor. Am făcut un joc bun, o primă repriză, de fapt ce a mai rămas din ea, foarte, foarte bună, în a doua jocul a fost pe contre, după ce am marcat am avut şi şansă la ocazia lor, Iustin Popescu a fost foarte inspirat şi a scos acel şut. Trebuie să rămânem modeşti, urmează un meci la fel de de greu, pentru noi, aceste meciuri rămase până la intrarea în play-off, respectiv play-out, sunt adevărate finale. Ne dorim să acumulăm puncte, să intrăm în primele şase. Ne interesează să abordăm meciurile la fel de muncitor, iar la sfârşit ne vom bucura la intrarea în play-off”, a declarat antrenorul formaţiei argeşene, Alexandru Pelici, după meciul cu CSM Slatina, care s-a întins pe parcursul a două zile, din cauza ninsorii căzute sâmbătă.