AJOFM Olt organizează, în luna martie, cinci cursuri de formare profesională

AJOFM Olt organizează, în luna martie, cursuri de formare profesională gratuite pentru 70 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să se reorienteze din punct de vedere profesional. Meseriile în care persoanele vor fi şcolarizate sunt: ajutor bucătar, infirmieră, lucrător comercial, instalator şi manichiurist.

 

La nivel judeţean, în luna martie 2023 Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt isi propune sa organizeze 5 programe de formare profesională pentru 70 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Principalele meserii\ocupatii, in functie de numarul de participanti, pentru care se vor organiza programe de formare profesională gratuite pentru someri sunt:

 -        ajutor de bucatar


-        infirmiera


-        lucrator comercial


-        instalator instalatii tehnico sanitare si gaze


-        manichiurist.

Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor.

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Prelungirea Crisan, nr.2, tel.0249/438595.