Află de ce hidroizolaţiile reprezintă secretul pentru construcţii solide şi de calitate

Nu mai este un secret faptul ca sfera constructiilor a implementat noi tehnici si materiale destinate exclusiv unui grad sporit de siguranta si de confort. Acest lucru se reflecta in intreaga structura de rezistenta, de la fundatii la acoperis si se preteaza excelent atat pentru locuinte, cat si pentru cladirile inalte de birouri.

Tocmai din acest motiv tot mai multe constructii adopta tehnicile de hidroizolatii special concepute pentru lucrari de calitate pentru o perioada indelungata de timp.

Pe langa faptul ca asigura cladirile in fata pericolelor neprevazute, aceste hidroizolatii vin la pachet cu o serie de beneficii care vizeaza in special costurile si siguranta. In plus, firmele specializate iti pun la dispozitie zeci de servicii menite sa transforme locuintele si spatiile de birouri in zone optime din toate punctele de vedere. De la hidroizolatii pentru fundatii la acoperis verde, toate aceste tehnici vor face diferenta pe termen scurt, mediu, dar mai ales lung.

Tipuri de hidroizolatii special concepute pentru nevoile tale:

Pentru fundatii si subsoluri
In primul si in primul rand, fundatia reprezinta piatra de temelie pentru tot ansamblul care urmeaza sa fie ridicat. Acest lucru inseamna o nevoie sporita de siguranta si de calitate, care va contribui la consolidarea unor constructii sigure, rezistente in fata tuturor pericolelor. Tocmai din acest motiv este important sa iti indrepti atentia asupra lucrarilor de hidroizolatii pentru fundatii sau subsoluri.

In acest fel nu o sa mai ai probleme in ceea ce priveste inundatiile de la subsol, iar mucegaiul si petele nu mai au posibilitatea sa se dezvolte. De asemenea, instalatiile electrice vor fi tot timpul in siguranta, caci nivelul de umiditate va fi optim, chiar si pentru formarea unui mediu ideal pentru locuit. Bineinteles, in cazul in care vorbim de subsoluri, cu ajutorul hidroizolatiilor poti pune bazele unui spatiu generos de depozitare lipsit de probleme.

Hidroizolatii terase si acoperis verde

Fie ca vorbim despre blocuri sau locuinte personale, terasa de pe acoperis constituie un loc ideal pentru relaxare. Hidroizolatiile la acest nivel garanteaza rezistenta la socuri si la temperaturile extreme, fiind un strat protector care va functiona ca o bariera in fata pierderilor de caldura. In plus, exista o serie de optiuni care sunt benefice atat pentru locuinta, cat si pentru mediu.

Din ce in ce mai folosit in ziua de azi, acest acoperis verde are un pret excelent raportat la zecile de avantaje pe care le aduce inca de la prima aplicare. Pe langa faptul ca pune bazele unei zone de promenada la inaltime, unde siguranta va fi intotdeauna elementul cheie, aduce natura mai aproape chiar si in zonele aglomerate din oras, fiind o evadare din agitatia cotidiana.

Hidroizolatii poliuretanice

In cele din urma, hidroizolatiile poliuretanice se alica simplu si rapid, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Materialele folosite de-a lungul renovarii asigura un grad sporit de rezistenta impotriva factorilor din mediu si sunt ideale pentru zonele cu circulatie intensa sau in halele industriale. Placa se toarna dintr-o singura aplicare, iar acest lucru inseamna o suprafata neteda, usor de igienizat si rezistenta in fata socurilor de temperatura sau mecanice. In plus, datorita nivelului impresionant de elasticitate, aceasta hidroizolatie poate rezista in timp chiar si pana la 50 de ani.

Hidroizolatii marca Milucon, ajutor de nadejde in constructii

Expertii de la Milucon sunt alaturi de tine in tot procesul de renovare si constructie si vin sa iti dea o mana de ajutor ori de cate ori ai nevoie.

Acestia te pun fata in fata cu o gama variata de servicii, de la hidroizolatii la acoperis verde pret accesibil si fundatii, iar calitatea este garantata indiferent de tipul lucrarilor. Profesionalismul este la el acasa, asa ca nu mai sta pe ganduri si apeleaza acum la specialistii in hidroizolatii Milucon!