Adrian Chesnoiu (PSD Olt): Susțin fermierii români pentru care am un respect deosebit

De Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești, preşedintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaţilor Adrian Chesnoiu (PSD Olt) a transmis un mesaj de susţinere îndemnând pentru consumul de produse româneşti.

El şi-a reiterat respectul pe care îl poartă fermierilor din România.

„Astăzi, 10 octombrie, sărbătorim Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești, o zi dedicată fermierilor și producătorilor noștri, cei care zi de zi duc o muncă asiduă pentru ca fiecare dintre noi să ne bucurăm de bucate alese. Am susținut și voi susține necondiționat consumul de produse românești și valorificarea produselor agroalimentare românești. Susțin fermierii români pentru care am un respect deosebit. În ciuda tututor impedimentelor și a imprevizibilului pe care în mod firesc natura îl aduce în viața lor ei aleg să rămână dedicați muncii și pasiunii lor.  Îi asigur că voi susține ca întotdeauna  orice inițiativă care ajută dezvoltarea producției, prelucrării și comercializării de produse agroalimentare românești.

Astăzi vă îndemn, dragi prieteni, să faceți o plimbare prin piețele agroalimentare. Eu personal îmi cumpăr legumele și fructele de aici și mă alimentez cu liniștea și simplitatea pe care producătorii noștri mi-o transmit de câte ori mă opresc la o tarabă și le admir munca. Vă încurajez să cumpărați și să consumați produse agroalimentare românești pentru calitatea și gustul lor inconfundabil. Să dedicăm această zi tradiției și simplității în culorile toamnei!”, a transmis Chesnoiu.