Accident în Slatina: O maşină a lovit un stâlp de iluminat, două persoane la spital

Două persoane au ajuns la spital, noaptea trecută, în urma unui accident rutier petrecut în Slatina, la intersecţia bulevardului Alexandru Ioan Cuza cu strada Primăverii.

Accidentul s-ar fi produs din cauza unei şoferiţe în vârstă de 19 ani, din Piatra-Olt, care nu a acordat prioritate, la virajul la stânga.

Maşina pe care aceasta o conducea a fost lovită de un alt autoturism, care mergea regulamentar, şi a fost proiectată într-un stâlp de iluminat public.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Slatina a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânăra, de 19 ani, din orașul Piatra-Olt, acesta din urmă fiind proiectat într-un stâlp de iluminat public. Imediat după coliziune, tânăra, în vârstă de 19 ani și o femeie, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Slatina, în calitate de pasager, au necesitat îngrijiri medicale şi au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuţ Vasiloaica.

 Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.