Accident în Caracal. Patru autoturisme implicate, o persoană a necesitat îngrijiri medicale

Accident în această după-amiază, la ieşirea din Caracal, spre Craiova. Potrivit primelor date, sunt patru autoturisme implicate, iar o persoană a fost transportată la spital.

În evenimentul rutier petrecut pe Drumul Național 6 - European 70, la ieșirea din municipiul Caracal către Craiova, au fost implicate patru autovehicule, respectiv o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 45 de ani, din județul Gorj, un autoturism, condus de un bărbat, de 72 de ani, din județul Dolj, un autoturism, condus de un bărbat, de 39 de ani, din județul Teleorman și un autoturism, condus de un bărbat, de 38 de ani, din județul Olt.

În urma evenimentului rutier, bărbatul de 72 de ani, din județul Dolj, a necesitat îngrijiri medicale,  fiind transportat la Spitalul Municipal Caracal.

„Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar pentru cei trei bărbați cu vârstele de 38, 39, respectiv 45 de ani, rezultatele au fost negative, iar pentru bărbatul de 72 de ani a rezultat o concentrație alcoolică de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat”, transmite IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă.