A murit Rona Hartner

Rona Hartner s-a stins din viață în urmă cu puțin timp! Artista și-a trăit ultimele momente alături de familie, iar anunțul trist a fost făcut de sora ei, Rinda Hartner!


Rona Hartner a murit! Cântăreața, care anul acesta a împlinit 50 de ani, a încetat din viață în urmă cu puțin timp, după o luptă cruntă cu cancerul. Artista și-a petrecut ultimele momente din viață înconjurată de familie și oamenii dragi, care i-au oferit căldura și iubirea lor în aceste clipe dureroase pentru toată lumea, mai ales pentru fiica ei.

Anunțul că celebra cântăreață a încetat din viață a fost făcut de sora ei, care a postat o imagine de doliu pe pagina sa de Facebook. 

Această postare a venit în urma unui alt mesaj transmis ieri de Rinda Hartner, care a spus că sora ei trăiește ultimele clipe și i-a îndemnat pe oameni să se roage pentru ea.

„Bună seara la toată lumea. Sunt Rinda sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimile clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”, a scris Rinda Hartner, în urmă cu o zi.

Rona Hartner s-a născut pe data de 9 martie 1957, la București. În anul 1991 a început studiul la Școala de Muzică Titu Maiorescu, iar începând cu anul 1992 a început să studieze la Academia de Teatru și Film din București. Aceasta este cunoscută pentru rolul său Sabina, din „Gadjo Dilo".

  • Foto A murit Rona Hartner