A murit biciclistul, din Topana, accidentat de un şofer pozitiv la substanţe interzise

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, din Topana, transferat cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic Judeţean din Craiova, după ce a fost lovit de o maşină condusă de un tânăr pozitiv la substanţe interzise, s-a stins din viaţă.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă, 2 septembrie, în jurul orei 17.00, pe raza localităţii Topana. Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, care se afla pe bicicletă, a fost spulberat de un tânăr de 21 de ani, din comuna Bradu, judeţul Argeş. În urma impactului, biciclistul a fost preluat în stare gravă de un elicopter SMURD, însă din păcate acesta s-a stins din viaţă la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova.

Şoferul, în vârstă de 21 de ani, a fost testat pozitiv cu aparatul Drugtest.

Conducătorul auto a fost testat și cu aparatul drugtest, care a indicat prezența a două substanțe psihoactive, respectiv: T1B THC și T3C KET.

Acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanțelor în organism”, a transmis IPJ Olt, după producerea accidentului.

Poliţiştii vor schimba încadrarea din vătămare corporală, în ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.