29 de persoane care participau la un eveniment privat au acuzat stare de rău, fiind solicitate mai multe echipaje medicale / 3 adulţi şi 2 minori, transportaţi la spital

Douăzeci şi nouă de persoane care au participat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un eveniment privat din Valea Doftanei, judeţul Prahova, au acuzat stare de rău, fiind solicitate mai multe echipaje medicale. După evaluare, 3 adulţi şi 2 minori au fost transportaţi la spital.

”Mai multe persoane ce se aflau la un eveniment privat din comuna Valea Doftanei au acuzat stare de rău. În urma evaluării medicale, 29 de persoane prezentau greţuri şi vărsături”, a transmis, duminică dimineaţă, ISU Prahova.

Sursa citată a precizat că, ulterior, pentru investigaţii suplimentare, 3 adulţi şi 2 minori au fost transportaţi la UPU cu o autospecială de transport personal şi victime multiple(ATPVM).

”Pentru gestionarea promtă a evenimentului, au fost alocate 2 autospeciale de transport personal şi victime multiple (ATPVM), 1 ambulanţă SMURD şi 5 ambulanţe din cadrul SAJ”, a mai transmis sursa citată.

Autorităţile din Prahova au demarat o anchetă pentru a stabili cauza îmbolnăvirii şi pentru a preleva probe din produsele servite în timpul evenimentului, potrivit news.ro.