18 meciuri, la Gala internaţională de box organizată de CSM Slatina

Sala de sport de la LPS Slatina va găzdui, pe 24 aprilie, o gală de box internaţională, Cupa CSM Slatina.

La această competiţie, organizată de Clubul Sportiv Municipal Slatina şi Consiliul Local Slatina, vor participa pugilişti ce fac parte din loturile naţionale de box din Bulgaria şi Serbia, reprezentativa ţării noastre prezentându-se la Slatina cu 18 sportive, din care fac parte şi slătinencele Laura Tatu şi Florina Radu, ambele legitimate la CSM Slatina, şi Luminiţa Turcin (Alro Slatina - Steaua Bucureşti).


Antrenorul Constantin Gălbenuşe spune că toţi sportivii vor primi diplome şi medalii de participare şi că aşteaptă un număr mare de spectatori în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Slatina.

 

„Gala internaţională de box de la Slatina va reuni cei mai buni sportivi din ţară, din Bulgaria şi Serbia, care alcătuiesc loturile naţionale. Pe 23 aprilie vor veni sportivii, pe 24 aprilie vor avea loc meciurile, cele mai importante, cele de fete, fiind programate după ora 17.00. Fetele care vor câştiga Cupa României vor forma şi lotul reprezentativ al ţării noastre. Cei din Bulgaria au anunţat că vin cu şapte sportivi, cei din Serbia, cu 11, iar lotul României, cu 18. Vor fi 18 meciuri internaţionale de fete. Organizatorii vor acorda medalii şi diplome de participare tuturor sportivilor prezenţi la Slatina şi vor fi trei cupe pentru cele trei loturi participante. Am reuşit să atragem un sponsor, finanţatorul echipei de fotbal Inter Markus Slatina ocupându-se de amenajarea colţurilor ringului şi o să dea 100 de tricouri. Aşteptăm un număr mare de spectatori în sala de la LPS Slatina”, a spus Constantin Gălbenuşe. 


La această competiţie vor fi prezenţi şi oficialii Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei şi Francisc Vaştag.