VIDEO.Trei bărbaţi au spart un magazin în Stoeneşti şi au furat bunuri în valoare de 7.000 de lei. Doi dintre ei au fost reţinuţi

Trei bărbaţi, din judeţul Vâlcea, au spart în noaptea de 4 spre 5 februarie un magazin din localitatea Stoeneşti, judeţul Olt, din care au furat bunuri în valoare de 7.000 de lei. Doi dintre ei au fost identificaţi şi reţinuţi, iar pentru cel de-al treilea autor se desfăşoara activităţi de prindere a acestuia.

 Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 5 Deveselu, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, au reținut, pe data de 13 februarie,  doi bărbați cercetați pentru furt calificat.

În fapt, la data de 5 ianuarie 2024, în jurul orei 08:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 5 Deveselu au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunosctute ar fi sustras mai multe bunuri din incinta unei societăți comerciale din comuna Stoenești.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 4/5 ianuarie 2024, persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta unei societați comerciale, din comuna Stoenești, iar din interior ar fi sustras bunuri în valoare de 7.000 de lei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind continuate cercetările în vederea identificării persoanelor și dispunerii măsurilor legale.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii au identificat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 41 și 48 de ani, din județul Vâlcea, bănuiți de comiterea faptei”, transmite IPJ Olt.

Pentru a-i prinde, polițiștii au pus în executare 5 mandate de percheziție domiciliară, la locuințele celor 3 bărbați bănuiți de comiterea faptei. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, bunuri care privesc posibila activitate infracțională.

Pe data de 13 februarie, doi dintre ei au fost reţinuţi, iar cu privire la cel de-al treilea bărbat, polițiștii desfășoară activități specifice pentru depistarea acestuia, întrucât se sustrage cercerărilor.