„Plaja Olt” se închide pe data de 11 septembrie

Se încheie sezonul estival la „Plaja Olt”, începând cu data de 11 septembrie. Slătinenii se vor putea bucura în continuare, în schimb, de celelalte servicii din cadrul Clubului Nautic şi de Agrement, precum sala de fitness, spa-ul şi terenurile de sport.

 

Clubul Sportiv Municipal Slatina anunţă închiderea sezonului estival la „Plaja Olt” începând cu data de 11 septembrie, odată cu începerea şcolii.

Timp de trei luni, slătinenii şi nu numai, s-au putut bucura de soare şi bălăceala la cea mai mare piscină din oraş. Aproximativ 13.000 de persoane, dintre care 3.440 copii, au ales să se bucure în zilele toride la Plaja Olt. Din luna august, potrivit unei hotărâri de Consiliu Local, pensionarii din Slatina, cu venituri sub 2.000 de lei, au avut acces gratuit.  

Mulţumim vizitatorilor, adulţi şi copii, care au ales să-şi petreacă timpul liber la „Plaja Olt”, cu speranţa că am reuşit să le asigurăm cele mai bune condiţii de recreere”, a spus directorul Clubului Sportiv Municipal, Mihaela Stana.

Slătinenii sunt aşteptaţi în continuare să se bucure de celelalte servicii din cadrul Clubului Nautic şi de Agrement „Plaja Olt”: sală de fitness, spa (masaj, saună, termocuvertură, electrostimulare, etc.), închiriere teren minigolf, tenis de câmp, volei, fotbal, biciclete, role.