Vrei să-ți montezi în siguranță o sobă, un șemineu sau un coș de fum? Alege serviciile profesionale ale meșterilor sibieni de la PEFOC

Bucuria căldurii naturale pe lemne alături de atmosfera magicelor șeminee reprezintă doar două dintre cele mai importante aspecte pentru care, tot mai mulți dintre noi își doresc o astfel de sursă alternativă de încălzire. Totuși, pentru a putea beneficia la maximum de momentele speciale și confortul total, pe lângă design și funcționalitate, satisfacția unui client mulțumit poate fi câștigată doar dacă se apelează la ajutor specializat cu accente pe garanția lucrului bine făcut, expertiză, devotament și experiență, dobândite de-a lungul a mii de proiecte livrate cu succes.  


Cu peste două decenii de activitate neîntreruptă, PEFOC este etalonul industriei de încălzire alternativă din România, o companie specializată în comercializarea și montajul profesional de modele premium de șeminee, focare, sobe, șeminee electrice, coșuri de fum din inox sau ceramică, diverse modele de puffer 1000 L și în general, al unui întreg univers de accesorii din gama termicelor. 

Cu sediul central la Sibiu, compania 100% românească dispune de specialiști impecabil instruiți din punct de vedere profesional și uman care vor veghea în permanență la respectarea normelor de rezistență și funcționalitate astfel încât, familia ta să se poată bucura de această experiență în condiții optime de siguranță și confort. 

În plus, acoperirea națională cu șeminee, produse termice și servicii de montaj sau curățare profesională pentru orice tip de coș din cărămidă sau cos de fum ceramic este asigurată prin colaboratorii și meșterii experimentați, răspândiți pe întreg teritoriul României.

Construcția corectă a unui șemineu, presupune respectarea unui proces complex, de la începutul lucrării și până la sfârșit, care va trebui să țină cont de preferințele clientului, dar și de o serie de factori tehnici și de design. Un meseriaș va stabili alături de tine, zona unde va urma să fie amplasat șemineul în funcție de poziția coșului de fum, a grinzii sau a pereților locuinței, fără să omită dimensiunile spațiului relevant pentru capacitatea de încălzire și selectarea modelului de șemineu potrivit. 

Importanța alegerii unui profesionist își va face simțită cu adevărat utilitatea în etapa de realizare și execuție. Indiferent dacă vorbim despre construcția complexă a unui șemineu cu dimensiuni generoase sau de o sobă pe lemne premium, micuță, dar cochetă, un meseriaș va supraveghea cu atenție fiecare detaliu al proiectului tău. 

Alegerea focarului perfect pentru client, revine în totalitate meseriașului care va oferi îndrumare și sfaturi utile pe întreaga durată a procesului: începând de la faza de proiectare, construcția propriu-zisă, dimensiunea unui boiler și până la montaj. Tot acesta, va fi responsabil cu calculele necesare determinării puterii calorice, cu schițarea primei imagini al întregului proiect, conturarea ideilor ce urmează să fie materializate în funcție de preferințele și stilul abordat de client, dar și de stabilirea bugetului alocat pentru materiale.

Pe lângă respectarea design-ului agreat de tine, un meseriaș profesionist va ține cont și de respectarea cu strictețe a standardelor europene în materie de calitate și tipul materialelor care trebuie selectate astfel încât să reducă la maximum, impactul asupra mediului înconjurător, fără să se facă însă rabat, de la fiabilitate și performanță. 

Dacă și tu faci parte dintre clienții care caută acel plus de siguranță, fiabilitate și confort la cele mai înalte standarde de performanță, atunci magazinul online www.pefoc.ro este soluția perfectă pentru tine. Sub sloganul “Noi facem tot, tu pui pe foc!” veți ajunge pe mâna celor mai buni meseriași din industrie care vă vor ajuta să transformați în realitate, visul de a deține în confortul propriului cămin un șemineu spectaculos, de calitate premium!