VIDEO. Un jandarm, din Slatina, a intervenit la un accident petrecut pe A 1

Un tânăr, din Slatina, maior în cadrul Batalionului 3 al Jandarmeriei Capitalei, a intervenit la un accident petrecut pe Autostrada Piteşti-Bucureşti. Alin Junoiu se întorcea de la părinţii săi, când în faţa sa o maşină a derapat, ajungând în şanţ. Acesta a oprit şi a ajutat persoanele implicate în accidentul rutier.

 

Jandarmeria Română a făcut publică această situaţie, care l-a avut în prim plan pe un jandarm din Slatina, maior în cadrul Batalionului 3 al Jandarmeriei Capitalei.

 Alin se întorcea de la Slatina, de la părinții săi, către București. Era pe autostrada A1. La un moment dat, în dreptul km 58, a fost depășit pe banda 2 de un autovehicul care, imediat după depășire, a derapat, acesta fiind proiectat în șanțul lateral.

Nu te învață nimeni ce să faci în astfel de cazuri, însă Alin, obișnuit să gestioneze situații dificile, nu a ezitat nicio clipă să intervină. A oprit  imediat mașina, pe care a poziționat-o, pe avarii, în siguranță. A alergat către mașina din care ieșea deja fum și a scos rapid cele două persoane care se aflau în autovehicul.

Un gest de normalitate, ne spune colegul nostru, maior Junoiu Alin, din cadrul Batalionului 3 al Jandarmeriei Capitalei, care, în această seară, a intervenit pentru a ajuta cele două persoane implicate în accident”, transmite Jandarmeria Română.