VIDEO. Tineri, din Piatra Olt, reţinuţi după ce au furat trei cabaline

Patru tineri, din Piatra-Olt, au fost reţinuţi 24 de ore, fiind cercetaţi pentru furtul a trei cabaline. Animalele au fost furate din curţile a trei persoane din localitate.

 

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Piatra-Olt, sub supravegherea procurorului de caz, au reținut patru tineri cercetați pentru furt calificat.

În fapt, polițiștii din cadrul Poliției orașului Piatra-Olt au fost sesizați cu privire la faptul că, în perioada 31 ianuarie – 6 februarie 2024, persoane necunoscute ar fi pătruns în curțile a trei persoane din orașul Piatra-Olt, de unde ar fi sustras 3 cabaline.

În cauză, polițiștii au întocmit câte un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind continuate cercetările pentru identificarea autorilor, recuperarea prejudiciului și dispunerea de măsuri legale.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat 4 tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani, toți din orașul Piatra-Olt, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat”, transmite IPJ Olt.

La data de 7 februarie 2024, pe numele celor patru tineri a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în data de 8 februarie 2024, să fie prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.