VIDEO. Tineri, din Balş, reţinuţi pentru distrugere şi tulburarea liniştii publice

Trei tineri, din oraşul Balş, au fost reţinuţi pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce la data de 24 martie au încercat să pătrundă, cu arme albe asupra lor, în locuinţa unui alt tânăr.

 

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut pe data de 8 aprilie, trei tineri cercetați pentru distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, la data de 24 martie 2024, polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș au fost sesizați, prin apel 112, de către un tânăr din orașul Balș, județul Olt, cu privire la faptul că mai multe persoane care aveau asupra lor arme albe ar fi încercat să pătrundă în locuința sa și l-ar fi amenințat cu acte de violență.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și dispunerii măsurilor legale”, transmite IPJ Olt.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 23 și 29 de ani, toți din orașul Balș, județul Olt, bănuiți de comiterea faptelor.

În urma probatoriului administrat, s-a dispus schimbarea încadrării juridice, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cei trei au fost reţinuţi 24 de ore.