VIDEO. Attila Horvath, înaintea duelurilor cu Activ Ploieşti şi CSM Bucureşti. „Sunt opt zile de foc”

Antrenorul echipei de handbal CSM Slatina, Attila Horvath, şi căpitanul Andreea Bogdanovici, au susţinut o conferinţă de presă înaintea partidelor importante care urmează, cea de la nivelul campionatului Diviziei A, din deplasare, în compania celor de la Activ Ploieşti, şi cea din sferturile Cupei României, de pe teren propriu de luni, 11 martie, în compania formaţiei CSM Bucureşti.

Singura echipă din seria A a Diviziei A cu victorii pe linie, CSM Slatina întâlneşte vineri, 8 martie, de la ora 14.00, în deplasare, CS Activ Ploieşti, ocupanta locului secund în clasamentul seriei. Confruntarea poate fi privită drpet derby-ul Diviziei A, însă CSM Slatina, care are trei puncte peste adversare, dar şi un meci mai puţin disputat, este de departe marea favorită în câştigarea duelului.

După această partidă, luni, 11 martie, de la ora 17.00, în sala LPS Slatina, se va disputa duelul din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Românei, cu liderul Ligii Florilor, CSM Bucureşti.

Antrenorul echipei CSM Slatina, Attila Horvath, şi handbalista Andreea Bogdanovici, au prefaţat, cadrul unei conferinţe de presă, cele două partide.