VIDEO. Antrenorul slătinean, Marius Popa, condus pe ultimul drum

Lacrimi şi durere la slujba de înmormântare a antrenorului de fotbal slătinean, Marius Popa, care s-a stins din viaţă vineri, 10 iunie, la doar 48 de ani. Marius Popa era directorul Clubului Sportiv Şcolar Slatina, dar şi şeful Centrului de Copii şi Juniori din cadrul CSM Slatina. Marius Popa lupta de aproximativ şase luni cu o boală necruţătoare.

Antrenorul slătinean, Marius Popa, a fost condus, astăzi, pe ultimul drum, de familie, prieteni, colegi şi jucători pe care, de-a lungul carierei, i-a antrenat.

Slujba de înmormântare a fost una cu lacrimi şi durere, trecerea în nefiinţă a acestuia lăsând un mare gol în inimile tuturor celor care l-au cunoscut. Colegii săi au rostit discursuri emoţionante în cadrul slujbei de la Catedrala Episcopală.  Printre cei care au vorbit despre cel care a fost Marius Popa numărându-se Ion Pârvulescu sau bunul său prieten şi coleg, Iulian Mitrache.

Marius Popa s-a stins din viaţă vineri, 10 iunie, la doar 48 de ani. El fusese diagnosticat cu o formă de cancer pulmonar, urmase un tratament la Viena, însă din păcate nu a putut învinge boala.