Un şofer din Olt, implicat într-un accident mortal la Lunca Corbului, în Argeş

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a murit într-un accident rutier produs, marţi seară, pe drumul naţional DN 65, în localitatea argeşeană Lunca Corbului. Potrivit poliţiştilor, în eveniment au fost implicate două autoturisme, una fiind condusă de un bărbat din judeţul Olt.


Polițiștii au deschis o anchetă în urma accidentului.


„Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 73 de ani, din Slatina, județul Olt, care conducea un autoturism din direcția Slatina spre Pitești, în curbă la dreapta, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sensul opus, condus de un bărbat de 36 de ani, din Călinești, judetul Argeș.

În urma impactului, al doilea autovehicul a fost proiectat în afara părții carosabile.

Ca urmare a evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 36 de ani, din Călinești, judetul Argeș, precum și rănirea celuilalt bărbat, de 73 de ani, din Slatina, judetul Olt.

Bărbatul de 73 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. Totodată acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 și 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, transmite IPJ Argeș.