Un jandarm oltean, care a desfăşurat misiuni în Afganistan, a primit Emblema de Onoare a MAI

Plutonierul major Liviu Cristian Boroi, din cadrul Jandarmeriei Olt, a primit Emblema de Onoare a MAI. Distincţia a fost acordată ca urmare a misiunilor desfăşurate. Jandarmul oltean a desfăşurat activităţi de pregătire a forţelor de ordine afgane, timp de şase luni.

Ca recunoaştere a profesionalismului manifestat, plutonier major Boroi Liviu Cristian din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, a primit astăzi Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne cu Însemn de Război, pentru serviciile şi misiunile încredinţate care au contribuit la ridicarea prestigiului  Ministerului Afacerilor Interne.

„Stăpânirea de sine, curajul şi experienţa sunt factorii care l-au condus pe jandarmul oltean la succesul acţiunilor sale. De-a lungul carierei sale a demonstrat că este un jandarm exemplar , acesta a făcut parte dintr-un contingent compus din 23 de jandarmi români, sub denumirea onorifică „Contingentul 10 Aurelia Dacorum”, desfășurând activități de pregătire a forțelor de ordine afgane, timp de șase luni, în cursul anului 2018,  militarul fiind  decorat cu medalia Non-Article 5, pentru serviciul în slujba NATO”, anunţă Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Olt.