Un bărbat din Teslui, reţinut de poliţişti după ce şi-a ucis soţia

Un bărbat în vârstă de 68 de ani, din comuna olteană Teslui, a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce şi-a ucis soţia, în vârstă de 65 de ani.


Evenimentul s-a produs, duminică seara, în locuinţa celor doi.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul în vârstă de 68 de ani, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict intrafamilial, i-ar fi aplicat soției sale mai multe lovituri cu un lemn în zona capului și ar fi înjunghiat-o cu un obiect ascuțit-tăietor în zona toraco-pectorală.

În urma evenimentului, femeia a decedat, iar trupul acesteia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Bărbatul a fost reţinut şi va ajunge în faţa unei instanţe de judecată.

„În urma probatoriului administrat, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore față de bărbatul de 68 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând a fi prezentat Tribunalului Olt, cu propuneri legale, în cursul zilei de 1 aprilie 2024”, transmite IPJ Olt.