Un bărbat a fost lovit pe trecerea de pietoni, în timp ce traversa pe culoarea verde, în Slatina

Un bărbat, în vârstă de 54 de ani, a fost lovit de un autoturism condus de un şofer, din Slatina, în vârstă de 65 de ani, chiar în timp ce traversa trecerea, pe culoarea verde a semaforului. Din fericire, deşi impactul a fost destul de violent, parbrizul maşinii spârgându-se, persoana accidentată a scăpat ca prin minune, fără să fie rănită.

Evenimentul s-a produs pe Bulevardul Nicolae Titulescu, din municipiul Slatina, în jurul orei 16.30,

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, care au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 65 de ani, nu a acordat prioritate de trecere și a acroșat un pieton, respectiv un bărbat, în vârstă de 54 ani, ce se afla angajat în traversarea regulamentară a drumului, pe trecerea pentru pietoni, la culoarea verde a semaforului.

În urma coliziunii, pietonul nu a necesitat îngrijiri medicale, fiind produse doar pagube materiale. Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea priorității de trecere a pietonului, cu amendă, în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile”, a precizat Ionuţ Vasiloaica, purtător de cuvânt al IPJ Olt.