Trei tineri din Piatra-Olt, care au furat dintr-un magazin, reţinuţi de poliţişti

Trei tineri din oraşul Piatra-Olt au fost reţinuţi de poliţişti după ce au furat mai multe bunuri dintr-un magazin din localitate.


 Potrivit poliţiştilor, cei trei ar fi pătruns în curtea unei societăți comerciale din orașul Piatra-Olt, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 1.300 de lei.

 Oamenii legii i-au identificat şi reţinut pe cei trei.

 „În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind continuate cercetările pentru identificarea autorilor, recuperarea prejudiciului și dispunerea măsurilor legale.

 Ulterior, în urma activităților investigativ-operative, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Piatra-Olt au identificat 2 tineri, în vârstă de 26 de ani, respectiv 19 ani și un minor, în vârstă de 17 ani, toți din orașul Piatra-Olt, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt.

 În urma probatoriului administrat, la data de 6 iunie a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele celor 3 persoane a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acestea fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, transmite IPJ Olt.

 Miercuri, cei trei au fost prezentaţi procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, iar față de aceştia a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.