Trafic rutier pe o singură bandă, începând de astăzi, pe strada Ecaterina Teodoroiu din Slatina. Se lucrează la reţeaua de apă şi canal

Strada Ecaterina Teodoriu din Slatina se închide, începând de astăzi, pe segmentul de drum dintre intersecția stăzilor Tunari cu Cuza Vodă și intersecția străzilor Artileriei cu Văilor, pe sensul de mers dinspre Inspectoratul Școlar Județean Olt către zona Steaua.

Potrivit unui comunicat remis de Poliţia Olt,vor fi instituite restricții de trafic cu acordul administratorului drumului public și avizul poliției rutiere, sens în care, pe întreg segmentul, sunt amplasate indicatoare rutiere cu direcțiile de urmat.

Restricțiile de trafic sunt necesare pentru continuarea lucrărilor de modernizare a sistemului de apă și canal din municipiul Slatina, fiind valabile până la finalizarea lucrărilor.

„Polițiștii rutieri sunt în zonă pentru monitorizarea și fluidizarea circulației autovehiculelor. Recomandăm conducătorilor auto să manifeste răbdare și prudență în trafic și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere montate temporar”, transmite IPJ Olt.