Tentativă de omor în Balș: Polițiștii audiază mai multe persoane în cazul fetiței căzute de la etaj

Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu şi a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor, în cazul fetiţei în vârstă de şase ani care ar fi sărit de la etajul patru al unui bloc din Balş.


Potrivit poliţiştilor, mai multe persoane sunt audiate de anchetatori.

"Pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului și au condus la sediul poliței mai multe persoane pentru audieri.

 De asemenea, în cauză, polițiștii au emis și un ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile.

 După administrarea probatoriului, dosarul penal a fost înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Balș, cu propunere de declinare a competenței către Parchetul de la lângă Tribunalul Olt, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

 Cercetările sunt continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea măsurilor legale”, transmite IPJ Olt.

 O anchetă a fost deschisă după ce o fetiță în vârstă de şase ani s-a aruncat, joi dimineaţă, de la etajul 4 al unui bloc din Balş.

 Potrivit unor informaţii, fetiţa se află la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova, în stare foarte gravă, fiind afectate mai multe organe interne.

 Poliția s-a sesizat în acest caz și a început o anchetă, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.