Tânăr din Verguleasa, arestat preventiv după un accident rutier, la Drăgăşani

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna olteană Verguleasa, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a condus o maşină, deşi are permisul de conducere anulat, şi a refuzat prelevarea probelor biologice, provocând un accident rutier în oraşul Drăgăşani din judeţul Vâlcea.

 Potrivit poliţiştilor, în data de 9 septembrie, şoferul din Verguleasa ar fi condus un autoturism pe DN 67 B, în afara localității Drăgășani, intrând în coliziune cu un triciclu electric, condus de un  bărbat din municipiul Drăgășani, județul Vâlcea.

 

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală atât a conducătorului de triciclu, cât și a pasagerului, care au fost transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

 

De asemenea, tânărul în cauză a refuzat testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice, iar în urma unor verificări efectuate s-a mai constatat faptul că avea permisul de conducere anulat.

 „Cel în cauză a fost reținut de polițiști, iar în cursul zilei de astăzi, în baza probatoriului administrat, a fost prezentat magistraților, care au admis propunerea de arestare preventivă, fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul având permisul de conducere anulat și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, transmite IPJ Vâlcea.