Slătinenii din cartierul Satu Nou l-au ironizat pe prefectul de Olt și au ieșit la poartă cu gălețile să le dea apa gratuită (VIDEO)

Prefectul de Olt și adepții săi au fost ironizați, sâmbătă, de locuitorii din cartierul Satu Nou. Oamenii l-au așteptat pe președintele PNL Slatina cu gălețile la poartă, cerându-i cei 5 metri cubi de apă gratuită pe care i-am promis.

 Oamenii din Satu Nou n-au acceptat că prefectul își face campanie electorală pe strada lor și au răspuns cu o ironie. Mai mulți dintre ei au ieșit cu gălețile și i-au cerut să-și respecte promisiunea și să le dea cei cinci metri cubi de apă gratuiți.

" target="_blank">

" target="_blank">
Președintele PNL Slatina n-a gustat ironia și s-a contrat cu oamenii, iar ulterior a chemat poliția.
Recent, manipularea pusă la cale de prefectul de Olt privind iniţierea unui referendum pentru acordarea de apă gratis cetăţenilor, a fost demontat pas cu pas.


În primul rând, cei de la PNL au iniţiat de fapt o petiţie în vederea organizării unui referendum, iar preţul apei nu poate fi modificat sau ajustat atât timp cât Compania de Apă are în desfăşurare investiţii cu fonduri europene.


Totodată, lista de semnături întocmită de prefect şi de adepţii săi este doar un pretext pentru crearea unei baze de date cu numerele de telefon ale lătinenilor.