Siminica Mirea (PSD Olt): Noua sesiune parlamentară mă găsește la fel de dedicată și implicată

Senatorul PSD Olt Siminica Mirea face un apel, la început de sesiune parlamentară, către alegători să-i transmită problemele cu care se confruntă.


Parlamentarul oltean s-a angajat ca şi în această sesiune să fie „dedicată şi implicată”.

„Noua sesiune parlamentară mă găsește la fel de dedicată și implicată în serviciul dumneavoastră, al cetățenilor. Așa că, vă invit să îmi transmiteți toate situațiile problematice pe care le întâlniți și, vă asigur că, orice demers pentru a asigura bunăstarea și siguranța dumneavoastră va fi prioritar pentru mine!”, a transmis ea, pe Facebook.

Din data de 22 decembrie 2020, Siminica Mirea a fost numită chestor în Biroul Parlamentar al Senatului României. De asemenea, este membru în comisiile permanente: Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională și în Comisia economică, industrii și servicii. Din luna mai a anului 2022, a fost numită secretar în Grupul parlamentar de prietenie cu Tunisia și membru în Grupul parlamentar de prietenie cu Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord și în Grupul parlamentar de prietenie cu Slovenia.

Până la această dată, Siminica Mirea are 78 de inițiative legislative, dintre care 29 promulgate legi; 55 declarații politice; 52 de interpelări; cinci interpelări adresate Primului Ministru; 19 luări de cuvânt în plen; trei moțiuni și a adresat 89 de întrebări.