Secrete și trucuri pe care cazinourile nu vor să le știți

Lumea gamblingului ascunde multe secrete și trucuri, atât din partea jucătorilor, dar și din partea cazinourilor. Bine, din momente ce majoritatea dintre ele se știu, ele nu mai pot fi numite ”secrete”, dar adevărul e că prea puțini jucători se documentează în profunzime când vine vorba de cazinouri și jocuri.


Operatorii de jocuri de și cazinouri au mai multe secrete bine păstrate, de cele mai multe ori ascunse la vedere, motiv pentru care casa întotdeauna câștigă. Industria de iGaming este una dintre cele mai profitabile din lume. Mirajul îmbogățirii rapide atrage anual sute de milioane de jucători la nivel global. Indiferent că alegeți să pariați pe site-urile de profil, cum este promopariuri.ro, sau să jucați în cazinourile online, recomandarea este să o faceți pentru divertisment și să pariați banii pe care sunteți dispuși să-i pierdeți. Dar haideți să vedem ce secrete ascund cazinourile.

Cazinourile stradale nu au ceasuri, iar ferestrele sunt obturate

Este adevărat faptul că nu veți găsi ceasuri în cazinourile stradale și nici nu veți putea vedea afară. Ba mai mult, dacă obișnuiți să vă uitați la mobil într-un mod frecvent, probabil că vi se va cere politicos de către securitate să vă puneți dispozitivul deoparte.

Cazinourile au grijă să elimine orice indici care poate să determine trecerea timpului. Au ca scop să vă țină mai multe ore în incintă, știind că veți juca mai mult și aveți toate șansele să pierdeți mai mult.

Sloturile sunt amplasate strategic într-un cazinou clasic

Sloturile sunt unele dintre cele mai populare jocuri de cazinou, atât în forma clasică, dar și online. Acestea asigură peste 60% din veniturile înregistrate de operatorii de cazinouri și platforme de jocuri.

Managerii și proprietarii de cazinouri parcurg planurile cazinoului și se concentrează pe zonele cu cel mai mare trafic. Zonele cu trafic intens sunt locuri ideale pentru sloturile premium, care sunt adesea cele din apropierea intrării sau locuri care se conectează cu alte părți ale cazinoului.

Sloturile au coloana sonoră în Do major

V-ați întrebat vreodată cum de nu deranjează pe nimeni zgomotul scos de zeci de slot machines? Asta pentru că toate sunt scrise în Do major. Practic, oamenii percep aceeași intensitate a sunetului și păstrează o dispoziție bună, indiferent dacă la un slot se aude doar muzica și la altele se aud jiglele sau sunetele clopoțeilor câștigători.

Sloturile au RTP-uri diferite

Sloturile au ajuns să atragă milioane de jucători din toată lumea prin simplitatea modului de joc, dar și prin temele și poveștile ce stau la baza lor. Cu toate acestea, ele sunt programate cu RTP-uri diferite, dar și cu volatilitate variată. Unele pot plăti mai des, dar sumele să fie mai mici. În schimb sunt și sloturi care plătesc mai rar, iar sumele sunt mai consistente. RTP (Return to Players) reprezintă media plăților pe care un slot le face către jucători. Volatilitatea este frecvența cu care face aceste plăți. De regulă, RTP-ul este exprimat în procente și reprezintă a câta parte din sumele jucate se întorc la jucători sub formă de câștiguri, însă nu cu aceeași frecvență sau intensitate. RTP-ul este calculat pe perioade lungi de timp.

Cazinourile primesc cutiile de cărți deja amestecate

Dacă alegeți să jucați poker, blackjack sau alte jocuri de masă, aflați că pachetele de cărți sunt deja amestecate. Nu veți vedea dealeri care deschid pachete de cărți de joc noi, deoarece cazinourile primesc cutii speciale care au șase pachete de cărți amestecate în prealabil pentru a accelera jocul.

Dealerii de noapte sunt mai rapizi

Dacă obișnuiți să petreceți mult timp într-un cazinou, probabil că ați observat că ziua jocurile de masă sunt mai lente, în timp ce noapte totul este mai accelerat. De exemplu, unii dealeri de blackjack vor împărți până la 50 de mâini pe oră, ceea ce înseamnă mai multe pariuri într-un timp mai scurt. Practic se pune o presiune pe jucători în a paria mai repede și a lua decizii rapide, nu întotdeauna cele mai bune.