CSM Slatina pierde la Metaloglobus, iar lupta pentru salvarea directă se va da cu Minaur Baia Mare. „Nu ne doream să ajungem aici”

CSM Slatina a pierdut, scor 1-0, meciul din deplasare cu Metaloglobus Bucureşti, după un gol încasat spre finalul partidei, în minutul 87. În urma acestui rezultat, lupta decisivă pentru obţinerea salvării directe se va da în ultimul meci, cel cu Minaur Baia Mare, de pe teren propriu. Cu un egal în duelul cu formaţia băimăreană, care a retrogradat direct, CSM Slatina va evita barajul, care va fi jucat de Metaloglobus.

CSM Slatina nu a reuşit să obţină punctul pentru obţinerea salvării directe, în meciul cu Metaloglobus Bucureşti, însă are în continuare prima şansă în evitarea barajului. Slătinenii au cedat spre finalul confruntării, după un gol încasat în minutul 87, când Milos Zucanovic a pătruns mult prea uşor în flacul dreapta al apărării slătinene, marcând cu un şut din 10 metri.

Gruparea slătineană este în continuare la mâna ei, însă are nevoie de cel puţin un egal în duelul cu Baia Mare, de pe teren propriu, din ultima etapă a play-out-ului.

Daniel Oprescu: „Nu ne doream să ajungem aici”

Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, spune că îşi dorea foarte mult ca echipa să obţină salvarea directă în acest meci, însă, gândurile tuturor se îndreaptă acum spre duelul cu Minaur Baia Mare, care a devenit decisiv.

„Nu ne doream să ajungem aici, dar acesta este fotbalul. Trebuie să ne pregătim bine în această săptămână şi să tratăm foarte serios meciul cu Baia Mare. Am jucat bine prima repriză, am stat sus, am avut curaj, din păcate, în repriza a doua, ne-am retras foarte mult. Spiritul acesta de conservare a rezultatului, dar mai ales teama, ne-au costat. Le-am spus la pauză ca dacă ne retragem şi nu stăm sus, vom avea probleme. Am făcut schimbările tocmai în ideea de a avea mai mult curaj, de a sta mai sus...Nu înţeleg de unde teama aceasta, dar mergem înainte, mai avem un meci pe care trebuie să-l câştigăm”, a declarat antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu.

CSM Slatina are două puncte peste Metaloglobus, care în ultimul meci va evolua în deplasare cu Politehnica Timişoara, iar gruparea slătineană acasă cu Minaur Baia Mare.