Primarul din Redea a ajuns la spital după ce a fost bătut de contracandidatul de la PNL

Primarul comunei Redea, Dan Bălă, a ajuns la spital după ce a fost bătut de contracandidatul său de la PNL, Sorin Ciocîrlie. Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz.


Dan Bălă a povestit, pe pagina sa de Facebook, că a fost agresat fizic şi înjurat, Sorin Ciocîrlie lovind-ul în zona capului. Primarul a ajuns la Spitalul Caracal

„Dragi cetățeni ai comunei Redea, vreau doar să vă transmit că sunt bine și că după efectuarea tuturor procedurilor medicale ce se impun, în cazuri de politraumatisme craniene, am fost externat din Spitalul Municipal Caracal, iar acum mă aflu acasă la Redea! 

Pentru cei dintre dumneavoastră care nu ați aflat încă și vă întrebați de ce fac aceste precizări vă comunic doar că azi în timp ce mă aflam pe strada Sârbeniei pentru a pregăti începerea proiectelor de asfaltare, șanțuri-podețe și piste de biciclete din comuna noastră, am fost agresat fizic, lovit și înjurat de candidatul PNL la funcția de primar al comunei Redea! 

Așa a înțeles Sorin Ciocîrlie și PNL-ul de la Redea că se dezvoltă o comunitate, prin scandal zilnic,  lovirea cetățenilor și jignirea lor!

Cât despre mine stați liniștiți, mă odihnesc în noaptea aceasta și de mâine mă întorc din nou pe străzile comunei să continuăm proiectele de dezvoltare ale comunei! 

Seară liniștită tuturor! Doamne ajută!”, a scris Dan Bălă pe Facebook, marţi seara.

Un dosar penal a fost deschis de poliţişti, în urma acestui eveniment.

„La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Sectiei de Poliție Rurală nr. 5 Deveselu.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 57 ani, din comuna Redea, în timp ce se afla pe strada Sârbeniei, din localitate, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost agresat fizic de către un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din aceeași localitate.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, fiind continuate cercetările în vederea stabilirii situației de fapt și dispunerii măsurilor legale”, transmite IPJ Olt.

sursa foto: Facebook/Dan Bălă